Addmodum Taxidienst

Laat je documenten eenvoudig ophalen

Je administratie op de goede weg zetten? Daarvoor reken je voortaan op de Addmodum Taxidienst. Voor een prijs op jouw maat haalt onze koerier alle nodige documenten persoonlijk bij jou op. Zo verlies jij geen uren aan het scannen en mailen van paperassen of alles zelf in de bus komen steken. Ondertussen gaan wij er sneller mee aan de slag. Iedereen bespaart dus tijd, waardoor jij weer voluit geniet van je vrije zondag.
Interesse in de Addmodum Taxidienst? Lees verder of vraag vrijblijvend je offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Addmodum Administratie - Logo

Onze koerierdienst voor zakelijke documenten

Dankzij de Addmodum Taxidienst verloopt jouw administratie nog efficiënter. Er hoeft geen medewerker van Addmodum naar jouw kantoor te komen, jij hoeft niet naar ons kantoor te komen of je zelf ontfermen over de achterstallige papierwinkel. We focussen ons allebei op wat echt belangrijk is en op wat we echt graag doen: jij op je onderneming, wij op jouw administratie.

Onze koerier rijdt elke dinsdag uit. Je beslist zelf hoe vaak hij langskomt. 1 of 2 keer per maand, of alleen wanneer je het nodig hebt? Laat het minstens 7 kalenderdagen op voorhand weten via taxi@addmodum.be. Last-minute ophalingen zijn mogelijk indien ze op onze route liggen, je betaalt wel een hoger tarief.

Administratie - Annelies van Addmodum

Zaakvoerster Annelies staat klaar voor je administratieve uitdagingen.

Polin aan computer Administratie

Digitaliseren van documenten

Je administratie digitaliseren biedt heel wat voordelen: je bespaart fysieke ruimte, je raadpleegt facturen en documenten waar en wanneer je wil, je verkleint het risico op fouten en vergeetachtigheden… Je dient echter nogal wat te bezorgen aan je boekhouder, van facturen over contracten tot afschriften. En niemand stopt graag tijd in papierwerk.

Reken daarom op de Addmodum Taxidienst. Onze koerier haalt je administratieve documenten op en brengt ze veilig naar ons kantoor. Daar digitaliseren we al het papierwerk, om het vervolgens toe te voegen aan jouw dossier. Jij verliest geen tijd aan de papiermolen, wij steken al onze tijd in jouw administratie.

addmodum taxidienst

De voordelen van onze Addmodum Taxidienst

Maak je gebruik van onze koerierdienst voor administratieve documenten? Dan genieten we samen van volgende voordelen:

  • Kostenefficiënter dan een medewerker van Addmodum die ter plaatse jouw documenten verwerkt.
  • Tijd en werk bespaard: gedaan met bonnetjes op de post doen of ze scannen en mailen, we ontnemen je letterlijk en figuurlijk alle lasten.
  • Een snellere en efficiëntere verwerking van de documenten in je dossier.
  • Flexibel in te plannen: neem een abonnement zodat we 1 of 2 keer per maand passeren, of vraag een rit aan wanneer je er nood aan hebt.
  • Een veilige overdracht van vertrouwelijke documenten en gevoelige informatie, zonder risico dat ze in de verkeerde mailbox belanden of kwijt geraken in de post.

Hoe werkt de Addmodum Taxidienst?

Ophalen van documenten en leveren van pakketjes

De Addmodum Taxidienst neemt jouw administratieve documenten mee. Maar onze klanten bieden we graag een complete service aan. Eindejaarsgeschenken voor je klanten of een pakketje voor een van je leverancier? We zorgen voor een efficiënte en persoonlijke bezorging. Zo werkt de Addmodum Taxidienst:

  1. Verzamel alle documenten die wij mogen verwerken, of de pakketjes die we mogen leveren.
  2. Reserveer de Addmodum Taxidienst minstens 7 kalenderdagen op voorhand via taxi@addmodum.be.
  3. Onze koerier komt langs en neemt jouw verzending mee.
  4. Er volgt een veilige overdracht van de vertrouwelijke documenten of pakketjes.
  5. Jouw klanten zijn blij met hun levering, wij zijn blij dat we jouw documenten mogen verwerken in ons kantoor.
Hoe werkt de taxidienst
Extra service taxidienst

Een extra service van Addmodum

Zelfstandigen en kmo’s rekenen op Addmodum voor hun administratieve ondersteuning. We zorgen ervoor dat je terug kunt genieten van een vrije zondag. Het opstellen van contracten, het opvolgen van vakantiedagen, het verwerken van vergoedingen: geen administratieve opdracht is te zwaar of te moeilijk voor ons.

Aan dat uitgebreide pallet van administratieve diensten voegen we nu de betalende Addmodum Taxidienst toe. We halen jouw administratieve documenten op, digitaliseren ze en verwerken ze in jouw dossier. Zo hebben wij én jij steeds alles binnen handbereik. Contacteer ons om kennis te maken en je administratie aan ons toe te vertrouwen.

×

Hoe kunnen we jou ontzorgen?

× Hoe kunnen we jou ontzorgen?