Over Addmodum

Administratieve ontzorging met een glimlach

Al sinds 2020 hebben we één duidelijke missie: ondernemers volledig administratief ontzorgen. Dat doen we door onze administratieve talenten en expertise te bundelen. Want samen staan we sterk, ijzersterk.

Zo heb jij meer rust, minder stress en meer tijd voor wat echt telt: je core business. Maar dat is niet alles, Addmodum zorgt er ook voor dat jij eindelijk nog is geniet van een welverdiende vrije zondag met vrienden en familie. Want dat is uiteindelijk waar het écht allemaal om draait.

Ben jij een geboren ondernemer, maar is jouw administratie een kleine ramp? Addmodum neemt samen de brandslang vast om het smeulende vuur niet te laten ontvlammen.

Administratieve ontzorging

Hoe wij jou ontzorgen

  • Bij Addmodum geloven we steevast dat een goede team spirit voor betere resultaten zorgt.
  • Een team van boordevol talenten, elk met hun eigen specialisatie.
  • We blijven groeien door het delen van interne kennis, coaching en professionele opleidingen.
  • Geen enkel onderdeel van je administratie blijft liggen, wij ontzorgen jou volledig.
  • Wij zijn je externe directie secretaresse.

Dankzij Addmodum geniet jij zorgeloos van een vrije zondag. Door je volledig administratief te ontzorgen, focus jij je op wat écht telt: je business.

Wij bezorgen jou een vrije zondag

Elke week opnieuw, geen zorgen rond administratie

Je administratie op orde zetten

Download onze tips

Annelies van Orshoven

Passie voor administratie en teammanagement

We stellen je graag voor aan de warme glimlach achter Addmodum: Annelies van Orshoven. Haar passie voor administratie begon meer dan 25 jaar geleden in het familiebedrijf. Na daar meer dan 15 jaar gewerkt te hebben, maakte ze de overstap naar een functie als directiesecretaresse in een bouwbedrijf. Ook na haar uren zat ze nooit stil. Met 4 gedreven kinderen in huis doorstond ze daar alle mogelijke plannings-uitdagingen.

Hierdoor genoot ze van verschillende ervaringen en opleiding in administratie, teammanagement, boekhoudkundige ondersteuning, payroll en nog veel meer.

Toen corona uitbrak en ze verschillende ondernemers heeft geholpen met hun corona administratie, wist ze het zeker: ‘ik wil mijn administratief talent delen met mijn eigen team’.

Zo gezegd, zo gedaan. Addmodum werd onder begeleiding van Stephan Bostoen en Erik Dielen (Pebblewave) opgericht. Addmodum is intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Zandhoven en omstreken. Hun doel is ondernemers door heel Vlaanderen administratief te ontzorgen.

Zo heb jij als ondernemer één focus: jouw bedrijf.

Addmodum

Een doelgerichte aanpak die werkt

We werken een efficiënte administratieve flow uit voor je organisatie.

We digitaliseren en automatiseren het proces door gebruik te maken van tools.

We zetten onze talenten in om jouw administratie volledig te ontzorgen.

Deze ondernemers genieten al van een vrije zondag

×

Hoe kunnen we jou ontzorgen?

× Hoe kunnen we jou ontzorgen?