Addmodum

Administratieve duizendpoot

Administratieve hulp

 

  • 143 jaar samengestelde ervaring, onmiddellijk inzetbare kennis
  • In-house expertenteams (HR, boekhouding, administratie)
  • Gegarandeerde permanentie
  • Al vanaf 2 uur per week
  • Eigen uitrusting (computers, …)
  • Ook bij jou op kantoor

Contacteer ons. We bekijken samen hoe we jou ontzorgen

03 375 60 30

Onze tevreden klanten


Addmodum ontzorgt ons volledig van onze administratie rond facturatie en algemene ondersteuning. Al onze post komt ondertussen rechtstreeks aan en wordt verwerkt in het systeem.

Ik krijg een makkelijk overzicht met zicht op de cijfers, top! Niets is te veel, na een belletje is het uit mijn hoofd en maken zij het in orde.

Erik

Pebble


Betrouwbare partner voor al ons administratief werk! Zeer goede ontzorging tot in de kleinste details.

Ik zou Addmodum warm aanbevelen aan elk bedrijf dat het administratieve werk ziet opstapelen zonder ze een administratieve kracht intern wensen aan te werven.

Maxime

2grow

Wij bezorgen jou een vrije zondag

Elke week opnieuw

Team professionals

Zelfstandige administratieve hulp

Bij Addmodum kies je voor administratie in de breedste zin van het woord. Onze teams combineren de verschillende administratieve disciplines. Je kiest er een of je combineert naar hartenlust.

All-round administratie

HR & payroll

Facturatie & opvolging van je facturen

Secretariaatswerk

Organisatorische ondersteuning

Wagenpark beheer

Wat doen we voor jou?

Orde brengen in je chaos

Bij Addmodum kan je terecht met je meest uiteenlopende administratieve vraagstukken. Van mega-gestructureerd tot complete chaos. Wij leven er helemaal van op om jouw papierwinkel op orde te brengen en efficiënte processen te implementeren. Voor jou zetten we alles weer netjes op orde zodat je terug het overzicht krijgt.

Besparen op boekhoudkosten

We volgen je administratie wekelijks voor je op. We laden je in- en uitgaande facturen in het systeem, en brengen je papieren op orde. Zo staat alles altijd klaar voor je boekhouder en heb jij altijd een actueel zicht op je cijfers. Je boekhouder krijgt een controlerende rol. Dat betekent minder uren en dus minder kosten.

Besparen op verzekeringen

Een goede administratie verdient zichzelf terug. Een goed voorbeeld hiervan is onze realisatie voor 2Grow. We brachten structuur & orde in hun papierwinkel en namen hun verzekeringspolissen onder de loep. Door onze gezamenlijke kracht te gebruiken, bespaart 2Grow nu op jaarbasis maar liefst €1200 euro.

Extra’s – ditjes & datjes

Hieronder vind je zo ongeveer alles wat niet valt onder de klassieke administratieve taken maar wat wel de nodige aandacht verdient. We leggen het je best uit met enkele mogelijkheden

Zo organiseren we bijvoorbeeld Sinterklaas acties, verzorgen we fijne teambuildings of brengen we klanten samen op een eindejaars- of netwerkdrink. Evengoed bedenken we originele cadeaus voor je klant die een kindje kreeg, voor je jarige medewerker of andere gelegenheden.

Met all-round bedoelen we dus echt all-round. Heb je een (zot) idee, of wil je iets organiseren maar je weet niet wat? . Team Addmodum staat voor je klaar.

Het addmodum team

Iedere administratieve medewerker heeft een eigen specialisatie. Zo kunnen we als team elke uitdaging aan.

addmodum

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn nog op zoek naar extra administratieve talenten. Krijg je energie van administratie te verwerken?

Van basis boekhouding tot hr en alle ditjes en datjes die er dagelijks bij komen.Voltijdse of min 4/5 vacature.

Bij interesse mag je uw cv versturen, bellen of mailen

Vrijblijvend kennismaken?

We komen graag bij je langs om kennis te maken. Elke organisatie is anders, de bijbehorende administratie ook. Samen met jou, zoomen we graag in op jouw specifieke vraagstukken.

Contacteer ons. We bekijken samen hoe we jou ontzorgen

03 375 60 30

Administratieve duizendpoot

×

Hoe kunnen we jou ontzorgen?

× Hoe kunnen we jou ontzorgen?