Administratie software kiezen

Op zoek naar online administratie software?

Omdat er heel veel boekhoudprogramma’s beschikbaar zijn, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Ieder boekhoudpakket heeft natuurlijk zijn eigen prijzen en functies. Dit maakt het vergelijken niet altijd even makkelijk. Om de meest geschikte administratie software te kiezen, houd je best enkele vragen het achterhoofd. Wat is het budget? Welke functies heeft je onderneming nodig? Enzovoort.

 

Onze administratie software bij Addmodum

Er bestaat een groot aanbod van (online) tools voor de verwerking van je boekhouding en administratie. Bij Addmodum hebben we er veel uitgetest. Eén van de belangrijkste criteria is voor ons dat zo’n programma je ook echt vooruit moet helpen. Het moet gebruiksvriendelijk zijn en je werk vergemakkelijken.

Exact Online beantwoordt aan die behoeften en verwachtingen. Dit programma is praktisch in gebruik en geeft je de ruimte om de verschillende administratieve processen in je organisatie te automatiseren. Denk aan inkomende en uitgaande facturen, betalingen en rappelbeheer. Bovendien werk je via het online platform van Exact Online eenvoudig samen met alle stakeholders. Naast Exact Online gebruiken we nog andere boekhoudpaketten zoals Expert M, Billit en Octopus.

 

Administratieve software pakketten

Het meest passende boekhoudpakket vinden is zeker niet eenvoudig. Er komt heel wat vergelijkingswerk bij kijken. Iedere software heeft zijn eigen functies en focust zich op een ander soort ondernemers. Afhankelijk van de eisen die je zelf stelt, zal je tot een geschikt boekhoudprogramma komen. Wij zetten hieronder de beste en meest gebruikte boekhoudpakketten van 2022 op een rijtje.

  • Sage BOB: Dit boekhoudprogramma is geschikt voor kmo’s.
  • Silvasoft: Dit boekhoudprogramma is ideaal voor kleine zelfstandigen.
  • Exact Online: Dit boekhoudprogramma met diverse handige functies.
  • Yoursminc.be: De perfecte boekhoudsoftware voor een beperkt budget.
  • Visma eAccounting: Het geschikte boekhoudprogramma voor een zelfstandige.
×

Hoe kunnen we jou ontzorgen?

× Hoe kunnen we jou ontzorgen?