Juridische administratieve ondersteuning

Juridische administratie op orde krijgen

Heb je personeel in dienst of wil je graag personeel aannemen? Dan komt daar heel wat juridische administratie bij kijken. De regelgeving omtrent personeel en lonen is niet altijd even duidelijk om je weg in te vinden als zaakvoerder. Vandaar is het voordeliger om op zoek te gaan naar juridische administratieve ondersteuning in de vorm van een freelance administratieve kracht.

Juridische-administratie

Geef een deel van je juridische verantwoordelijkheid uit handen

Als zaakvoerder heb je al meer dan voldoende kopzorgen. Je wilt niet nog extra belast worden met juridische administratie met betrekking tot je organisatie en werknemers. Personeels- en loonadministratie steunen op een zeer complexe regelgeving bestaande uit heel wat uitzonderingen.

Het inschakelen van een administratief medewerker is dan niet alleen een aderlating, maar ook een investering die rendeert op lange termijn. Een sterke juridische administratieve ondersteuning zorgt ervoor dat je onderneming een stuk aantrekkelijker wordt voor aanstormend talent op de arbeidsmarkt. Niet onbelangrijk met de war for talent die vandaag de dag volop aan de gang is.

Laten we even kijken hoe we jou ondersteuning bieden wat betreft je juridische administratie.

Personeels- en loonadministratie

We nemen alle administratie die komt kijken bij personeel uit handen. Zo stellen we een arbeidsovereenkomst op die voor iedereen binnen je onderneming hetzelfde is. Dit vereenvoudigt het aanwervingsproces van nieuwe werkkrachten aanzienlijk.

Daarnaast zorgen we voor een correcte verwerking van de uitbetaling van je personeel. Een zeer belangrijke pijler wanneer je werknemers in dienst hebt. Het is dan ook prioritair om je werknemers te allen tijde gelukkig te houden. En dit begint bij het correct uitbetalen van hun salaris.

Werkgeversrisico’s

Wanneer je werknemers in dienst hebt, dien je ook in orde te zijn wat betreft verzekeringen en dergelijke. Je wilt niet verantwoordelijk gesteld worden voor arbeidsongevallen. Ook dit is iets waar onze administratieve medewerkers voor zorgen.

Welke verantwoordelijkheid draag jij als zaakvoerder?

Jouw verantwoordelijkheid is om je onderneming op koers te houden richting je ondernemingsdoelstellingen. Dit maken we een stuk eenvoudiger voor jou door je juridische administratieve ondersteuning te bieden.

Daarnaast kan je de volle focus leggen op het aanwerven van werknemers die dezelfde waarden en normen hoog in het vaandel dragen. Zo creëer je een team dat niet alleen op professioneel vlak samenhangt, maar ook op emotioneel vlak.

Juridische-administratie-uitbesteden

Waarom je juridische administratie uitbesteden?

Als zaakvoerder moet je jezelf er bij neerleggen dat je niet de nodige kennis kan hebben over alles. Zeker niet over het juridische luik van je onderneming. De regelgeving is zodanig ingewikkeld dat je nood hebt aan professioneel advies.

Geef jezelf niet onnodig veel druk door je juridische administratie zelf te regelen. Besteed het uit aan een administratief medewerker en geniet van je vrije zondag.

Uiteraard werken wij samen met de nodige erkende instanties om je administratie af te toetsen.

×

Hoe kunnen we jou ontzorgen?

× Hoe kunnen we jou ontzorgen?